Ενεργοποίησε περισσότερες από μια παροχές και κέρδισε το Smartwatch Xiaomi Mi Smart Band 6

xiaomi smartwatch revma.gr

Με τη βελτιωμένη οθόνη AMOLED 1,56 ” ελέγχεις εύκολα μηνύματα κειμένου, κλήσεις και ειδοποιήσεις με μια γρήγορη ματιά.

Για πρώτη φορά χρησιμοποιείται μια οθόνη AMOLED μεγάλου μεγέθους, όπου μπορείς να επιλέξεις το φόντο που επιθυμείς, έτσι ώστε κάθε φορά που σηκώνεις τον καρπό σου η μέρα σου να γίνεται πιο φωτεινή.

Διαθέτει 60+ προεγκατεστημένα θέματα οθόνης, ειδικά σχεδιασμένα για να προβάλλουν τις πληροφορίες που επιθυμείς.

O κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα (SpO2) είναι μια σημαντική παράμετρος του αναπνευστικού κύκλου του ανθρώπινου σώματος. Μείνε συντονισμένος/η με το σώμα σου.

Παρακολούθησε τα επίπεδα κορεσμού του οξυγόνου κατά την διάρκεια της νύχτας και ανάλυσε την ποιότητα αναπνοής σου, έτσι ώστε να μπορείς να παρακολουθείς την ποιότητα του ύπνου σου.

Καταγράφει με ακρίβεια τη διάρκεια του ύπνου, τον βαθύ ύπνο, τον ελαφρύ ύπνο και τον ύπνο REM με βάση τις αλλαγές στον καρδιακό ρυθμό και λαμβάνει επιστημονικές συμβουλές για να σε βοηθήσει να αναπτύξεις κανονικές συνήθειες ύπνου.

Ο ενσωματωμένος βιοαισθητήρας PPG μετρά τον καρδιακό σου ρυθμό, παρακολουθώντας τα σκαμπανεβάσματα κατά την άσκηση και την ξεκούραση.

Smartwatch Xiaomi Mi Smart Band 6 | Περισσότερες λειτουργίες υγείας

Κατανόησε πλήρως τη φυσική σας κατάσταση

 1. Η νοημοσύνη προσωπικής δραστηριότητας υπολογίζεται χρησιμοποιώντας το φύλο, την ηλικία, τον καρδιακό ρυθμό και άλλα δεδομένα και παρέχει προτάσεις για δραστηριότητες που βελτιώνουν τη βαθμολογία σας.
 2. Η καταγραφή άγχους παρακολουθεί τα επίπεδα άγχους σας και δίνει προτάσεις για χαλάρωση και ανάκαμψη από το άγχος.
 3. Με τις ασκήσεις αναπνοής διευκολύνεις γρήγορα το σώμα και το μυαλό σου με μια καθοδηγούμενη αναπνευστική άσκηση διάρκειας 1-5 λεπτών.
 4. Παρακολούθησε τον κύκλο σου και την ωορρηξία. Το Mi Smart Band 6 θα δονείται για να σε ενημερώσει πού βρίσκεσαι στον κύκλο σου.

30 fitness modes

Ένας personal trainer στον καρπό σου

Το Mi Smart Band 6 διαθέτει τώρα 19 νέους τρόπους γυμναστικής όπως HIIT, Basketball, Boxing και Zumba. Η διάρκεια της άσκησης, οι θερμίδες που καίγονται και ο καρδιακός ρυθμός είναι σαφώς ορατά με μια ματιά, καθιστώντας πιο αποτελεσματική την άσκηση.

Αυτόματη αναγνώριση έξι ειδών γυμναστικής

Αναγνωρίζει αυτόματα 6 είδη γυμναστικής: υπαίθριο τρέξιμο, διάδρομο, μηχάνημα κωπηλασίας, ελλειπτικό, περπάτημα, ποδηλασία, ώστε να μπορείς να εστιάσεις στο γυμναστήριο.

50 μέτρα αντοχή στο νερό

Αυτόματη αναγνώριση καρδιακού επεισοδίου

Η αδιάβροχη βαθμολογία 5 ATM σημαίνει ότι μπορείς να φοράς το Mi Smart Band 6 σε πισίνες ή σερφ στην παραλία. Όταν κολυμπάς, επίλεξε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά στυλ κολύμβησης για πιο ακριβή παρακολούθηση. (H αντοχή σε βάθος 50 μέτρων βασίζεται στο πρότυπο GB / T 30106-2013 και έχει δοκιμαστεί από το Εθνικό Κέντρο εποπτείας και ελέγχου ποιότητας της Κίνας επιτρέποντας στη συσκευή να φοριέται κατά το ντους και το κολύμπι, αλλά όχι στις σάουνες ή κατά την κατάδυση).

Μαγνητική Φόρτιση

Μπαταρία που διαρκεί

Η μπαταρία διαρκεί με φυσιολογική χρήση έως 14 ημέρες και με την χρήση του power-saving mode μπορεί να επεκταθεί έως τις 19 ημέρες

Επιπλέον λειτουργίες & δυνατότητες

 • Καθιστική Υπενθύμιση
 • Διαχείριση Αναπαραγωγής Μουσικής
 • Σίγαση Τηλεφώνου
 • Λειτουργία “Μην ενοχλείτε”
 • Ξεκλείδωμα Τηλεφώνου (μόνο Xiaomi)
 • Ειδοποίηση Εισερχόμενης Κλήσης
 • Πρόβλεψη Καιρού
 • Αντίστροφη Μέτρηση
 • Υπενθυμίσεις Ημερολογίου
 • Υπενθυμίσεις Συμβάντων
 • Ειδοποιήσεις Μηνυμάτων

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίσεις το smartwatch είναι:

 1. Να ενεργοποιηθούν όλες οι νέες σου συνδέσεις.
 2. Η νέα παραγγελία κατατίθεται στο revma.gr: μέσω τηλεφώνου στο +30 23123-18321.
 3. Μετά από την ενεργοποίηση της νέας παραγγελίας, ο πελάτης έχει την υποχρέωση να επικοινωνήσει με το revma.gr εντός 15 εργάσιμων ημερών για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας παραλαβής του δώρου.
 4. Η παραλαβή δώρων θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και αποστολής με courier, τα έξοδα του οποίου θα επιβαρύνουν τον παραλήπτη του δώρου.
 5. Τα δώρα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.